Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Και το πείραμα πέτυχε...

Η χθεσινή πρεμιέρα για τους ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ και τους DUO στο Art Gallery café ήταν ένα δυναμικό ξεκίνημα σε αυτό το διαφορετικό show που ετοίμασαν...¨της Πλάκας¨... το παρουσίασαν για πρώτη φορά στο κοινό των νοτίων προαστίων και τα μηνύματα ήταν θετικά... ο χώρος κατακλίστηκε απο κόσμο, το κέφι και η διασκέδαση χτύπησαν κόκκινο... ήταν μια ωραία νύχτα για όλους μας... ο κόσμος γέλασε με τη καρδιά του... συμμετείχε ενεργά σε όλη τη διάρκεια του show και ήταν ο κύριος πρωταγωνιστής της βραδιάς... η θερμή παρουσία του κοινού που αγκάλιασε από τη πρώτη βραδιά αυτή τη παράσταση μας έδωσε αστείρευτη ψυχική ενέργεια να συνεχίσουμε δυναμικά και στο μέλλον....

και όσοι δε πρόλαβαν χθες...μην στενοχωριέστε... παίζουμε και τις επόμενες Δευτέρες στο Art Gallery café στη Βούλα....και επειδή βρισκόμαστε παντού.... έχετε το νου σας.

Σας περιμένουμε όλους...

τη Πέμπτη 14/10 και κάθε Πέμπτη στο BIBELO Cafe Bar-Restaurant

Ελευθερίου Βενιζέλου 26, Νέα Ιωνία Τηλ 2102755501-2102770123... Ώρα 21:30

Είσοδος με ένα ποτό 10 ευρώ.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες εμφανίσεις των ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ και των DUO σε διάφορες περιοχές τις Αττικής γι αυτό να ενημερώνεστε συνεχώς μέσα απο το διαδίκτυο (http://rakosyllektes.blogspot.com/) γιατί που ξέρετε... μπορεί να έρθουμε και δίπλα σας...! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *